Uvjeti korištenja

Sadržaj

M&M LEGAL-Zajednički obrt za savjetovanje, Agencija za posredovanje u prometu nekretnina, Rudarska 1, Labin 52220, OIB: 12311825759 održava i objavljuje sadržaj na ovim stranicama samo u svrhu općeg informiranja. Informacije sadržane na ovim mrežnim stranicama nastojimo održavati točnima i pravovremenima u najboljoj namjeri. Sav je sadržaj podložan promjenama i daje se u obliku “kako jest” bez ikakvih jamstava, bilo izričitih ili podrazumijevanih, uključujući, ali bez ograničenja podrazumijevana jamstva prikladnosti, mogućnosti prodaje, prikladnosti za određenu svrhu ili nekršenju prava vlasništva.

Izjava o odricanju od odgovornosti Zajedničkog obrta M&M LEGAL

Ove mrežne stranice odnosno web-mjesto koristite na vlastitu odgovornost. Ni M&M LEGAL kao ni njezini posrednici ili bilo koja strana uključena u stvaranje, izradu ili održavanje web-mjesta ne snose odgovornost za bilo kakve izravne, neizravne, kaznene, slučajne, posebne, posljedične ili druge štete bilo koje vrste nastale zbog ili na bilo koji način povezane s korištenjem ovog web-mjesta ili sadržaja, bez obzira temelji li se na ugovoru, odštetnom pravu (uključujući nepažnju), objektivnoj odgovornosti ili nečem drugom, čak i  ako je bila upozorena na mogućnost nastanka takvih šteta.

Opći uvjeti i pravila

Putem ove web stranice ste u mogućnosti povezati se na druge web stranice koje nisu pod kontrolom M&M LEGAL.  Mi nemamo kontrolu nad prirodom, sadržajem kao niti na dostupnost tih stranica. Uključivanje bilo koje poveznice na druge stranice ne znači nužno preporuku ili podupiranje mišljenja izraženih u njima.
Ne dajemo nikakve izjave, izravna  ili neizravna jamstva o potpunosti, točnosti, pouzdanosti, podobnosti ili dostupnosti sadržaja na web stranicama koje se odnose na informacije, proizvode, usluge, grafike i sve ostale oblike sadržaja. Informacije, savjeti i mišljenja izražena na ovom web-mjestu ne trebaju se koristiti za donošenje osobnih, zakonskih, financijskih ili drugih odluka. Savjet koji odgovara vašoj određenoj situaciji trebali biste zatražiti od odgovarajućeg stručnjaka i na odgovarajući način.
Bez ograničavanja prethodno navedenog, M&M LEGAL ne jamči i ne izjavljuje da uslijed vašeg korištenja bilo kojeg sadržaja neće biti prekršena prava bilo kojih trećih strana kao ni da će sadržaj uvijek biti točan, potpun ili ažuran.
Na ove Uvjete korištenja i vaše korištenje ovog web-mjesta primjenjuju se zakoni Republike Hrvatske i svi odgovarajući propisi na snazi na hrvatskom teritoriju bez obzira na izbor zakonskih odredbi. Nadležni sudovi u Republici Hrvatskoj imat će isključivu nadležnost nad svim sporovima proizašlim temeljem ili u vezi s ovim Uvjetima korištenja i/ili web-mjesta ili u kojima ovi Uvjeti korištenja i/ili web-mjesto predstavljaju materijalnu činjenicu.
Ako se za bilo koji dio ovih Uvjeta korištenja utvrdi da nisu valjani ili da nisu provedivi u skladu s primjenjivim zakonom, uključujući, ali bez ograničenja odricanja jamstva i gore navedenih ograničenja odgovornosti, onda će se smatrati da je nevažeća ili neprovediva odredba zamijenjena važećom i provedivom odredbom koja najbliže odgovara namjeri izvorne odredbe, a ostatak ugovora ostaje na snazi.